aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝάπολι - Σαμπντόρια 2-0: Φιέστα τίτλου με νίκη και υπογραφή Οσιμέν - Σιμεόνε

Νάπολι – Σαμπντόρια 2-0: Φιέστα τίτλου με νίκη και υπογραφή Οσιμέν – Σιμεόνε

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η αναμέτρηση απέναντι στη Σαμπντόρια ήταν μια βραδιά γιορτής για τους φίλους της Νάπολι! Οι παίκτες του Σπαλέτι ωστόσο φρόντισαν από την πλευρά τους να την κάνουν ακόμα πιο γλυκιά.

Με τους Οσιμέν και Σιμεόνε να υπογράφουν την τελευταία νίκη της σεζόν, οι Ναπολιτάνοι υπέταξαν με 2-0 τους Γενοβέζους στο κατάμεστο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ολοκλήρωσαν με τον πιο ταιριαστό τρόπο μια ονειρική αγωνιστική περίοδο.

Έπειτα από ένα άνοστο πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες, η Νάπολι ανέβασε ρυθμούς και τελικά έφτασε στο προβάδισμα στο 64΄. Ο Μούρου υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην περιοχή, ο Οσιμέν ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ανγκισά άγγιξε τη σειρά του το δεύτερο γκολ, όμως ο Μάρτικ Τουρκ του το αρνήθηκε με τρομερή επέμβαση.

Με το ηθικό ανεβασμένο η Νάπολι πίεζε για το 2-0 και τελικά το βρήκε στο 85΄όταν ο Σιμεόνε κεραυνοβόλησε τα αντίπαλα δίχτυα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Κουαλιαρέλα να αποθεώνεται στο τέλος από το «Ντιέγκο Μαραντόνα» που παράλληλα αδημονούσε για την εμφάνιση της μεγάλης κούπας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ