aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝάπολι: Πιτσιρικάς έφαγε το τραπεζομάντηλο στο γκολ της Σαλερνιτάνα, κλαίγανε τα αδέρφια του (vid)

Νάπολι: Πιτσιρικάς έφαγε το τραπεζομάντηλο στο γκολ της Σαλερνιτάνα, κλαίγανε τα αδέρφια του (vid)

Οι οπαδοί της Νάπολι γέμισαν ασφυκτικά το «Ντιέγκο Μαραντόνα», έχοντας ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια τη φιέστα για το πρώτο πολυπόθητο Scudetto έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ωστόσο, τους «φιλοδώρησε» με… σοκ, καθώς η ισοφάριση από τη Σαλεριτάνα στο 85ο λεπτό σήμανε παράταση στη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου και ματαίωση του γαλάζιου πάρτι που είχε στηθεί σε όλη την πόλη.

Η στέψη παραμένει θέμα χρόνου, αφού ακόμα και την Τετάρτη (3/5) οι Παρτενοπέι μπορούν να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα απλά με την ισοπαλία στην έδρα της Ουντινέζε. Αυτό, όμως, δεν παρηγόρησε καθόλου μερικούς μικρούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι πήραν το τελικό 1-1 κάπως παραπάνω από κατάκαρδα.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ένα βίντεο από το σαλόνι ενός σπιτιού στη Νάπολη, όπου τέσσερα παιδάκια παρακολούθησαν το μεγάλο ματς ντυμένα από πάνω μέχρι κάτω στα χρώματα της ομάδας τους. Το γκολ του Μπουλαγιέ Ντιά, όμως, τα βρήκε όλα να κλαίνε με λυγμούς και το αποκορύφωμα ήταν η αντίδραση του μεγαλύτερου της παρέας.

Ο πιτσιρικάς σχεδόν… έβγαλε καπνούς από τα νεύρα του κι άρχισε μανιωδώς να σκίζει το τραπεζομάντηλο με τα δόντια του, σε μια κατάσταση θυμού και λύπης κάθε άλλο παρά… ψύχραιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ