aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝάπολι: Με ασύλληπτο Ιγκουαΐν στο Champions League (videos)

Νάπολι: Με ασύλληπτο Ιγκουαΐν στο Champions League (videos)

Η Νάπολι έκανε πάρτι κόντρα στην υποβιβασμένη Φροζινόνε και με τον αφηνιασμένο Ιγκουαΐν επικράτησε 4-0, παίρνοντας τη δεύτερη θέση. Πριν αρχίσει το… γλέντι για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να διευκολύνουν το έργο τους, αφού ο Γκόρι αποβλήθηκε στο 12’ για εξύβριση προς τον διαιτητή.

Ωστόσο, παρότι έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Νάπολι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44’ με τον Μάρεκ Χάμσικ. Στην επανάληψη, ο Ιγκουαΐν πήρε τη… σκυτάλη από τον Σλοβάκο μέσο και πέτυχε τρία τέρματα σε διάστημα 20 λεπτών (52’, 62’, 72’), έφτασε τα 36 στο πρωτάθλημα και έκανε ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Ξεπέρασε τον Νόρνταλ, που τη σεζόν 1949-50 είχε πετύχει 35 και κατείχε την καλύτερη επίδοση στη Serie A.

Στα προκριματικά του Champions League θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Ρόμα που επικράτησε 3-1 μέσα στο Σαν Σίρο της Μίλαν και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Σαλάχ με εξαιρετικό πλασέ, ο Ελ Σαραουί στο 59’ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ο Έμερσον με πλασέ σε κενή εστία στο 82’ έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Μιλανέζοι, ήταν να μειώσουν με τον Μπάκα στο 87’.

Τέλος, η Σασουόλο κέρδισε 3-1 την Ίντερ και ανέβηκε στην 6 θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις (εάν πάρει το Κύπελλο η Γιουβέντους και όχι η Μίλαν) δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με γκολ του Πολιτάνο και είκοσι λεπτά αργότερα, ο Πελεγκρίνι έγραψε το 2-0.

Η Ίντερ μείωσε στο 32’ με πλασέ του Παλάσιο μέσα από την περιοχή, αλλά η Σασουόλο πήρε ξανά προβάδισμα δύο γκολ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πολιτάνο (39’). Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα, παρά μόνο οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού ο Μουρίγιο αποβλήθηκε στο 59’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Υπενθυμίζεται, πως η Ίντερ έχει εξασφαλίσει την 4η θέση και την συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ