aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΝάπολι: Χωρίς Σπαλέτι και με μισή ομάδα κόντρα στην Αταλάντα

Νάπολι: Χωρίς Σπαλέτι και με μισή ομάδα κόντρα στην Αταλάντα

Κομβικής σημασίας είναι οι επόμενες αγωνιστικές στην πορεία του ιταλικού πρωταθλήματος ως τη διακοπή των Χριστουγέννων. Μάλιστα, η ερχόμενη αγωνιστική μπορεί να επιφέρει αναταράξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής είναι αυτό της Νάπολι με την Αταλάντα το ερχόμενο Σάββατο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει να κάνουν κοιλιά, μετρώντας τρεις απώλειες βαθμών στα πέντε τελευταία ματς, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν αήττητο σερί οκτώ αγώνων και να βρίσκονται στο -5 από την κορυφή.

Η Νάπολι θα παραταχθεί στο εν λόγω ματς με αρκετές απουσίες. Κομβική αυτή του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Ιταλό τεχνικό να αποβάλλεται στο εκτός έδρας 2-2 με τη Σασουόλο, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσουν και δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τους Φαμπιάν Ρουίθ και Καλιντού Κουλιμπαλί που αποχώρησαν με προβλήματα από το περασμένο ματς. Βέβαια, ο Λορέντσο Ινσίνιε που αντιμετώπισε επίσης τραυματισμό και έγινε αναγκαστική αλλαγή, όλα δείχνουν πως θα προλάβει.

Αναφορικά με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, πάντως, η Νάπολι έχει καταθέσει έφεση αλλά δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την αρχική απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ