aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜίλαν - Βερόνα 3-2: Απίθανη ανατροπή στο τέλος με αστείο αυτογκόλ

Μίλαν – Βερόνα 3-2: Απίθανη ανατροπή στο τέλος με αστείο αυτογκόλ

Η Μίλαν βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε λίγα λεπτά. Το τελικό 3-2 επί της Βερόνα για την 8η αγωνιστική της Serie A κράτησε σε αγωνία μέχρι τέλους τους πάνω από 40.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και δεν αποχώρησαν παρά τα δύο γκολ με τα οποία προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες από τη στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι» ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και μέχρι το 25′ είχε πάρει κεφάλι δύο τερμάτων. Στο 7′ ο Τζιανλούκα Καπράρι εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια ο διαιτητής, μέσω VAR, καταλόγισε αμφισβητούμενο πέναλτι εις βάρος του Αλέσιο Ρομανιόλι, με τον Αντονίν Μπαράκ να κάνει το 2-0.

Ο Στεφάνο Πιόλι κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες εξ αρχής, ενώ ο μυϊκός τραυματισμός του (ανέτοιμου) Άντε Ρέμπιτς στο 36′ δεν βοήθησε την κατάσταση. Η Βερόνα είχε το πάνω χέρι μέχρι τα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, όταν οι «ροσονέρι» βρήκαν το γκολ της αντεπίθεσης με τον Ολιβιέ Ζιρού.

Η είσοδος των Ράντε Κρούνιτς και Σάμου Καστιγέχο στην ανάπαυλα έπαιξαν σημαντικό ρόλο και δη ο Ισπανός εξτρέμ, από τον οποίο προήλθαν τα επόμενα δύο γκολ. Αρχικά κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φρανκ Κεσιέ στο 76′ και δύο λεπτά αργότερα έβγαλε τη σέντρα, με τον Κοράι Γκιντέρ να… πλασάρει στην εστία της ομάδας του και να γράφει το 3-2.

Οι ευκαιρίες εκατέρωθεν στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξαν το σκορ του αγώνα, στον οποίο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε την επανεμφάνισή του έπειτα από τον τελευταίο τραυματισμό του.

ΠΗΓΗsport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ