aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜουρίνιο στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ: «Είστε άνδρες χωρίς αρχ@@@α»

Μουρίνιο στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ: «Είστε άνδρες χωρίς αρχ@@@α»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μπορεί να αποθεώθηκε από το κοινό της Ίντερ στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», αλλά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι ύστερα απ’ τη νίκη 2-0 των «νερατζούρι» για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος με την απόδοση των παικτών του και δεν δίστασε να εξαπολύσει πυρά εναντίον τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα.

«Παίζετε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ίντερ και εσείς αντί να βρείτε κίνητρο τα κάνετε πάνω σας. Θέλω να ξέρω γιατί φοβάστε όταν παίζετε κόντρα στους μεγάλους.

Φοβάστε; Τότε πηγαίνετε στην Serie C όπου δεν θα βρείτε την πίεση του κορυφαίου επιπέδου. Είστε άνδρες χωρίς αρχ@@@α. Το χειρότερο για έναν άνδρα» είπε μεταξύ άλλων ο Ζοσέ Μουρίνιο στους παίκτες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα στην Ιταλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ