aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜοράτι: «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, στην Ιταλία δίνονται πολύ εύκολα»

Μοράτι: «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι, στην Ιταλία δίνονται πολύ εύκολα»

Σκασμένοι ήταν άπαντες στην Ίντερ με την τροπή που πήρε το «Derby d’Italia» και την ισοφάριση της Γιουβέντους στο φινάλε με πέναλτι για το τελικό 1-1. Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους «νερατζούρι», θεωρώντας πως δεν υπάρχει παράβαση.

Μεταξύ αυτών που… δυσαρεστήθηκαν για το πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους ήταν και ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να το χαρακτηρίσω… πεναλτάκι. Ξέρω όμως ότι αυτή η απόφαση χάλασε το παιχνίδι. Νομίζω πως ήταν μια απόφαση που πληγώνει το συναίσθημα αυτών που παρακολουθούν ένα ματς τέτοιου επιπέδου. Δεν αναφέρομαι στους οπαδούς της Ίντερ μόνο, αλλά σε όλους τους οπαδούς.

Δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι. Δεν είδα τη φάση ξανά γιατί δεν ήθελα να την ξαναδώ. Μου φάνηκε, όμως, ότι δεν έπρεπε να παρέμβει υποχρεωτικά το VAR. Στο ιταλικό πρωτάθλημα έχουμε ένα… βουνό από πέναλτι, δίνουν πέναλτι πολύ εύκολα», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ