aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜήνυμα Ρονάλντο προς τους αντιπάλους της Γιουβέντους: «Σιωπή»

Μήνυμα Ρονάλντο προς τους αντιπάλους της Γιουβέντους: «Σιωπή»

Μέχρι και πριν δύο εβδομάδες οι Μπιανκονέρι ήταν τελειωμένοι. Εκείνο το 0-3 από τη Μίλαν, δηλαδή, έμοιαζε με καταδίκη. Με οριστικοποίηση της παρουσίας στο… Europa League τη νέα σεζόν. Από τότε, όμως, οι Τορινέζοι αντέδρασαν καλά: Εκτός έδρας νίκη επί της Σασουόλο, νίκη επί της Ιντερ, κατάκτηση του κυπέλλου, 4άρα στη Μπολόνια.

Η Γιουβέντους βγήκε, τελικά, στο Champions League και ο Ρονάλντο το πανηγύρισε με τον τρόπο του. Ο Πορτογάλος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Αντρέα Πίρλο στο τελευταίο παιχνίδι αλλά αυτό δεν χάλασε καθόλου τη διάθεσή του. Κάτι που φάνηκε όχι μόνο από τους πανηγυρισμούς του με τους συμπαίκτες του μετά τη λήξη, αλλά και από το μήνυμά του. Μήνυμα μέσω Instagram. Λιτό, αλλά σαφές.

Ο Κριστιάνο πόσταρε μία φωτογραφία του στην οποία ζητάει… σιωπή, συνοδεύοντάς τη με την εξής φράση: Fino alla fine! Είναι το μότο της Γιουβέντους και ο Ρονάλντο με αυτό μάλλον στέλνει παράλληλα και μήνυμα παραμονής. Τόσο καιρό, άλλωστε, το ρεπορτάζ έλεγε το εξής: Αν οι Μπιανκονέρι έμεναν εκτός Champions League, ο Πορτογάλος θα έφευγε. Αν έβγαιναν στην κορυφαία διοργάνωση, μάλλον θα έμενε.

Αφού, λοιπόν, η Γιουβέντους θα παίξει στην κορυφαία διοργάνωση, πιθανότατα θα παραμείνει και ο Ρονάλντο. Σε διαφορετική περίπτωση, αν ήταν ήδη φευγάτος, η λογική λέει ότι δεν θα χρησιμοποιούσε το «fino alla fine». Παράλληλα, ο CR7 έκανε ακόμη ένα ρεκόρ… Πριν λίγες μέρες έγινε ο μοναδικός στην ιστορία με πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ σε Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία. Τώρα έγινε και ο μοναδικός που έχει βγει πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα αυτών των τριών χωρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ