aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜίλαν με την… αύρα του Μαλντίνι! (vid)

Μίλαν με την… αύρα του Μαλντίνι! (vid)

Τόπο στα… νιάτα από τη Μίλαν! Με τον γιο Μαλντίνι να ανοίγει τον δρόμο και τον Ντίαζ να σκοράρει το γκολ της νίκης, λίγο μετά την ισοφάριση του Βέρντε, η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Σπέτσια (1-2) και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχε καλό ρυθμό και φάσεις για τις δυο ομάδες, με τους «ροσονέρι» να είναι καλύτεροι σε γενικές γραμμές, αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν το γκολ.
Στο 48’ ο Μαλντίνι άνοιξε το σκορ με ωραία καρφωτή κεφαλιά, κάνοντας το ντεμπούτο του με την Μίλαν, με τον πατέρα του Πάολο, ο οποίος σκόραρε τελευταία φορά με την φανέλα της ιταλικής ομάδας την σεζόν 2007/08, να πανηγυρίζει υπερήφανα από τις εξέδρες για το γκολ του γιου του.

Η Μίλαν γενικότερα πίεζε πολύ την Σπέτσια, η οποία έπαιζε κυρίως αμυντικά και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι ωστόσο όσο περνούσε η ώρα άρχιζαν να παίρνουν τα πάνω τους, με τον Βέρντερ στο 80ο λεπτό να φέρνει στα ίσα το ματς, κόβοντας την χαρά στους «ροσονέρι». Παρόλα αυτά, ο Ντίαζ έξι λεπτά αργότερα σκόραρε από κοντά μετά το γύρισμα του Σαλεμάεκερς για το τελικό 2-1 υπέρ της Μίλαν.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

Σπέτσια-Μίλαν 1-2
(80′ Βέρντερ – 48′ Μαλντίνι, 86′ Σαλεμάεκερς)

Ίντερ-Αταλάντα (19:00)
Τζένοα-Βερόνα (21:45)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

Γιουβέντους-Σαμπντόρια (13:30)
Σασουόλο-Σαλερνιτάνα (16:00)

Έμπολι-Μπολόνια (16:00)
Ουντινέζε-Φιορεντίνα (16:00)
Λάτσιο-Ρόμα (19:00)
Νάπολι-Κάλιαρι (21:45)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Βενέτσια-Τορίνο (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ