aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜια ανάσα από το να ανανεώσει τον Κβαρατσχέλια η Νάπολι

Μια ανάσα από το να ανανεώσει τον Κβαρατσχέλια η Νάπολι

Η Νάπολι βράζει σαν καζάνι περιμένοντας να γευτεί ξανά τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος και ίσως και μιας ονειρεμένης περιπέτειας στο Champions League. Η διοίκησή της ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην έχει καρφωμένο το βλέμμα της στο μέλλον.

Μια από τις προτεραιότητές της λοιπόν, είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της τις πιο λαμπερές της μονάδες και για αυτόν τον λόγο ήδη στα… σκαριά βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου της φετινής αποκάλυψης των Παρτενοπέι, του Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Foot Mercato, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν τις λεπτομέρειες ενός νέο νέου συμβολαίου που θα κρατήσει τον Γεωργιανό στον ιταλικό νότο για έναν παραπάνω χρόνο, μέχρι και το 2028. Πρόθεση του ίδιου είναι να συνεχίσει στη Νάπολι ενώ οι ετήσιες αποδοχές του από το 1 εκατομμύριο που λαμβάνει αυτή τη στιγμή θα φτάσουν τα 2.5, ενώ με τα μπόνους ενδέχεται να εκτοξευθούν ακόμα και στα 4 εκατομμύρια. Κάτι τέτοιο θα έκανε τον «Κβάρα» τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των Παρτενοπέι, μετά τον Οσιμέν. Φέτος σε 30 συμμετοχές ο 22χρονος μετρά 14 γκολ και 16 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ