aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους ο Μπερναρντέσκι

Μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους ο Μπερναρντέσκι

Το κύμα αλλαγών στη Γιουβέντους εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς, με τη «Γηραιά Κυρία» να χάνει σημαντικές μονάδες του ρόστερ της και μάλιστα χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της.

Ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, που είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεχίσει στη Γιούβε και η συνέχεια δίνεται με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ιταλό μεσοεπιθετικό, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του, παρά τις πολλές ευκαιρίες που πήρε μετά τον τραυματισμό του Κιέζα και την πώληση του Κουλουσέφσκι κι έτσι ο 28χρονος είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται εντελώς άδοξα η θητεία του Μπερναρντέσκι στη Γιούβε, καθώς το 2017 είχε αποκτηθεί με… τυμπανοκρουσίες από τη Φιορεντίνα αντί 40 εκατ. ευρώ.

Τελικά, έπειτα από πέντε χρόνια, ο Ιταλός αποχωρεί έχοντας σε 177 συμμετοχές, μόλις 12 γκολ και 24 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ