aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜεγάλη χαλάστρα της Βερόνα στη Νάπολι, γκολ ξανά ο Σιμεόνε (vid)

Μεγάλη χαλάστρα της Βερόνα στη Νάπολι, γκολ ξανά ο Σιμεόνε (vid)

Στο ματς που η Νάπολι φόρεσε ειδική φανέλα για τα τιμήσει τη μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας Αργεντινός της χάλασε την βραδιά!

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, που πέτυχε το ένατο φετινό του γκολ, με τους «παρτενοπέι» να μένουν στο 1-1 με την εντυπωσιακή ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο «Τσολίτο» άνοιξε το σκορ στο 13’, με τον Ντι Λορέντσο να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα αλλά τους «παρτενοπέι» να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ολική ανατροπή. Έτσι ξέφυγαν στο +1 από τη Μίλαν και περιμένουν με αγωνία το ντέρμπι των «ροσονέρι» με την Ίντερ.


Την ίδια ώρα, η Λάτσιο επικρατούσε 3-0 (31’ Ιμόμπιλε, 36’ Πέδρο, 69’ Λουίς Αλμπέρτο) της Σαλερνιτάνα εντός έδρας, ανεβαίνοντας στην 5η θέση.


Νωρίτερα, η Μπολόνια κατέγραψε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με 2-1 (47’ Σβάνμπεργκ, 78’ Αρναούτοβιτς – 77’ Θόρσμπι) της Σαμπντόρια εκτός έδρας, ενώ η Ουντινέζε επικράτησε 3-2 (8’ Ντεουλοφέου, 39’ αυτ. Φρατέζι, 51’ Μπέτο – 15’ Μπεράρντι, 28’ Φρατέζι) της Σασουόλο στο «Φρίουλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ