aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε οδηγό τον Χάμσικ (video)

Με οδηγό τον Χάμσικ (video)

Η Νάπολι είναι εδώ και ο αρχηγός της το… φωνάζει! Με μαέστρο τον Μάρεκ Χάμσικ, οι «παρτενοπέι» επικράτησαν εύκολα 2-0 της Κιέβο και βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Χάμσικ λαμπρός την οδηγεί! Ο αρχηγός της Νάπολι πήρε από το χέρι την ομάδα του και την επανέφερε στα τρίποντα (2-0 την Κιέβο) μετά την γκέλα της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Τζένοα και… φώναξε στις αντιπάλους της ότι μπορεί να διεκδικήσει το σκουντέτο.

Η Νάπολι ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς, πίεσε ψηλά την Κιέβο οδηγώντας την σε εύκολα λάθη και με το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε, θύμησε την περσινή ομάδα που θαύμασαν άπαντες. Ο Μαουρίτσιο Σάρι επέλεξε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον Γκαμπιαντίνι αντί του Μίλικ και αυτή η επιλογή του βγήκε! Ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός άνοιξε το σκορ με ωραίο συρτό πλασέ στο 24’ έπειτα από πάσα του Καγιεχόν και ένα τέταρτο μετά, ο Ινσίνιε βρήκε τον Χάμσικ στα όρια της περιοχής και με τρομερό αριστερό σουτ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, θέλοντας να κρατήσουν δυνάμεις για την ερχόμενη Τετάρτη που υποδέχονται την Μπενφίκα για το Champions League. Κάπως έτσι, δεν πίεσαν ιδιαίτερα για να πετύχουν άλλα τέρματα, «κάθισαν» πάνω στο 2-0 που είχαν πετύχει από το πρώτο μέρος και έφθασαν στο τέταρτο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα και στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ