aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜε φρένα… σπασμένα η Μίλαν, πάτησε την Ουντινέζε! (vid)

Με φρένα… σπασμένα η Μίλαν, πάτησε την Ουντινέζε! (vid)

Μπορεί να αγχώθηκε για ένα ημίχρονο, αλλά η πρωταθλήτρια Μίλαν κατάφερε να αρχίσει με νίκη τη διαδικασία υπεράσπισης του τίτλου της, καθώς επικράτησε 4-2 της Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο».

Οι «ροσονέρι» δέχθηκαν γκολ στην έναρξη και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκαν πολύ πιο σοβαροί και έφτασαν στη νίκη χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Το σκορ, λοιπόν, άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μπεκάο μόλις στο 2’, αλλά η Μίλαν είχε υποδειγματική αντίδραση ανατρέποντας το σκορ στο 11’ με το πέναλτι του Ερναντέζ και στο 15’ με άψογη εκτέλεση του Ρέμπιτς.

Ωστόσο, η Ουντινέζε δεν είχε καμία διάθεση να… παραιτηθεί και στο 45’ ο Μασίνα με κεφαλιά-ψαράκι διαμόρφωσε το 2-2 του πρώτου μέρους. Οι… φωνές του Στέφανο Πιόλι στα αποδυτήρια έπιασαν τόπο και έτσι η Μίλαν καθάρισε το ματς.
Με την έναρξη ο Μπραχίμ Ντίαθ με κοντινή προβολή έκανε το 3-2 ενώ ο Ρέμπιτς στο 68′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-2, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο άλλο ματς, η Αταλάντα πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια επικρατώντας 2-0, χάρη στα γκολ των Τολόι (26’) και Λούκμαν (90’+5’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ