aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜε εννέα απουσίες η Μίλαν κόντρα στη Μπολόνια

Με εννέα απουσίες η Μίλαν κόντρα στη Μπολόνια

Η ήττα από την Πόρτο προκάλεσε και τις σχετικές συζητήσεις γύρω από τους Ροσονέρι. Συζητήσεις για την κακή εμφάνιση της ομάδας, για το λάθος του διαιτητή στο γκολ, για τους μηδέν βαθμούς. Οπως και να έχει, είτε το θέλει είτε όχι, η Μίλαν είναι υποχρεωμένη να ξεχάσει την Ευρώπη. Να την αφήσει στην άκρη μέχρι να έρθει η 4η αγωνιστική των ομίλων και να επικεντρωθεί στη Serie A. Εκεί όπου την περιμένει η Μπολόνια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τα προβλήματα να είναι αρκετά.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν άλλα δύο και αφορούν στους Αντε Ρέμπιτς και Φρανκ Κεσί. Ο πρώτος πονάει ακόμη στον αστράγαλο, ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση. Ετσι, όπως είπε ο Στέφανο Πιόλι στη συνέντευξη Τύπου, αμφότεροι θα μείνουν εκτός αποστολής. Και αφού θα μείνουν εκτός, ανεβαίνει ο αριθμός των παικτών που είναι εκτός δράσης αυτή την περίοδο. Συνολικά είναι 9 αυτοί και πρόκειται για τους Μενιάν, Πλιτσάρι, Ερναντέζ, Ντίαθ, Κεσί, Ρέμπιτς, Πελέγκρι, Φλορέντσι, Μεσίας.

«Δεν είναι μια δύσκολη περίοδος. Σε μια σεζόν με τόσες υποχρεώσεις είναι λογικό να υπάρχουν και τέτοιες περίοδοι. Εχω ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και είμαστε έτοιμοι για αύριο», είπε ο Πιόλι για το θέμα. Και όταν ρωτήθηκε αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμος να παίξει, απάντησε: «Ο Ιμπρα χρειάζεται να προπονηθεί και να παίξει. Προπονείται με το γκρουπ εδώ και μία εβδομάδα. Ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξάνεται σταδιακά. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, πάντως, αν θα είναι βασικός αυτός ή ο Ζιρού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ