aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ματιές» της Ίντερ σε Ναντέζ

«Ματιές» της Ίντερ σε Ναντέζ

Μπορεί ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League να στοίχισε τόσο οικονομικά όσο και στο πρεστίζ της Ίντερ, ωστόσο οι «νερατζούρι» παραμένουν μέσα στον βασικό τους στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φιγουράρει στην πρώτη θέση της Serie A, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την Γιουβέντους αλλά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, έχουν σαφείς επιπτώσεις στην αγωνιστική της εικόνα.

Τα προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι αρκετά και ο Κόντε σκέφτεται να προχωρήσει στην απόκτηση, τουλάχιστον, ενός μέσου. Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα και φαίνεται πως είναι αρκετά ψηλά σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι αυτό του Ναχιτάν Ναντέζ.

Ο Αργεντινός χαφ, που αποκτήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς το περασμένο καλοκαίρι, διανύει μια εξαιρετική σεζόν και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην «καλοδουλεμένη μηχανή» της Κάλιαρι, μετρώντας 15 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ