aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜαλντίνι: «Οι ιδιοκτήτες της Μίλαν δεν με σεβάστηκαν»

Μαλντίνι: «Οι ιδιοκτήτες της Μίλαν δεν με σεβάστηκαν»

Η Μίλαν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ιταλίας μετά από 11 χρόνια. Το κλίμα όπως είναι λογικό είναι άκρως πανηγυρικό ακόμα. Ωστόσο ένα αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής, Πάολο Μαλντίνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport, εξέφρασε σοβαρά παράπονα κατά τη διοίκηση των «ροσονέρι».

«Τα συμβόλαιά μας, το δικό μου και του Μασάρα, λήγουν και δεν έχουν ανανεωθεί. Πρέπει να πω ότι με βάση την πορεία μας αλλά και αυτό που έγινε στο παρελθόν, την περίοδο της κρίσης με το θέμα του Ράνγκνικ, θεωρώ ασέβεια το γεγονός ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κάτσει έστω να μιλήσει με εμάς. Μόνο να μιλήσουμε, έστω.

Θα μπορούσαν να μας πουν “η δουλειά σας δεν ήταν αρκετά καλή για να συνεχίσετε”. Ή θα μπορούσα να πω εγώ ότι “η στρατηγική σας δεν μου αρέσει”. Όπως έχω πει κι άλλη φορά, μου αρέσει να είμαι εγγύηση για τον οπαδό της Μίλαν. Εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να κάνει ένα πρότζεκτ που δεν θα προβλέπει ως στόχο τη νίκη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η ιδιοκτησία δεν έχει κάτσει ποτέ να μιλήσει μαζί μας και αυτό δεν το δέχομαι».

Μετά τις δηλώσεις του Μαλντίνι, αρκετοί οπαδοί ξεσηκώθηκαν κατά της διοίκησης, αφού ο εμβληματικός αρχηγός είναι άκρως αγαπητός. «Μη διανοηθείτε καν να κάνετε σε εμάς κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε το περσινό καλοκαίρι στην Ιντερ με τον Κόντε», ανέφεραν μερικά από αυτά τα σχόλια στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ