aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΛουκάκου: Διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να επιστρέψει στην Ίντερ

Λουκάκου: Διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να επιστρέψει στην Ίντερ

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι διατεθειμένος να χαμηλώσεις τις απαιτήσεις του προκειμένου να επιστρέψει στη Serie A, για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήρθε αντιμέτωπος με κυρώσεις από την βρετανική Κυβέρνηση, η οποία μπλόκαρε παντελώς την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ρώσου μεγιστάνα. Οι στενοί δεσμοί του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έδωσαν στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου άλλη επιλογή παρά να επιβάλει κυρώσεις, οι οποίες μπορούν να έχουν βαθύ αντίκτυπο στην ομάδα της Τσέλσι.

Ετσι, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, οι «μπλε» δεν μπορούν να προβούν σε αγορές ή πωλήσεις παικτών, αλλά ούτε και σε ανανεώσεις συμβολαίων. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν στο τέλος, προκειμένου να βρουν αλλού μια ποδοσφαιρική «στέγη».

Ενας από αυτούς είναι και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport», είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου να επιστρέψει στην Ίντερ, η οποία το περασμένο καλοκαίρι έβαλε στα ταμεία της 115 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι για την παραχώρηση του.

Οπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ο Βέλγος στράικερ ήρθε ήδη σε επαφή με τους «νερατζούρι» και τους τόνισε πως θέλει άμεσα να φορέσει ξανά τη φανέλα τους. Ωστόσο, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του στην Ίντερ, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η πώληση των Λονδρέζων και αφετέρου να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων μέσω δανεισμού, μιας και οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για την αγορά του.

Gazzettadellosport Protoselido

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ