aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΛαουτάρο: Ανανεώνει για πέντε χρόνια στην Ίντερ, με αύξηση μισθού πάνω του 50%

Λαουτάρο: Ανανεώνει για πέντε χρόνια στην Ίντερ, με αύξηση μισθού πάνω του 50%

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει κλείσει τα αυτιά του και αγνοεί τις “σειρήνες” από την Αγγλία, όντας πιστός στην Ίντερ. Ο 23χρονος Αργεντινός παρά τις προσφορές από αγγλικές ομάδες δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το Μιλάνο.

Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν εκφράσει επανειλημμένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού φορ, με την προσφορά της τελευταίας να ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, ο Λαουτάρο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, αναμένεται να παραμείνει στο Σαν Σίρο για πολλά ακόμη χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού “Sky Sports”, βρίσκεται πολύ κοντά στο να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους “νερατζούρι” για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ιταλίας, προκειμένου να τον δελεάσουν να ανανεώσει, προχώρησαν σε αύξηση του μισθού πάνω από το 50%, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 5,8 εκατ. ευρώ, ενώ ήταν στα 2,5 εκατ. από το 2018, όταν και πρωτοέφτασε από τη Ρασίνγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ