aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚράζουν Μπουφόν με πανό οι ultras της Πάρμα (pic)

Κράζουν Μπουφόν με πανό οι ultras της Πάρμα (pic)

Ηταν μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε μέχρι και πριν λίγους μήνες. Μια εξέλιξη, όμως, που άρεσε σε όλους. Ή σχεδόν σε όλους, γιατί υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν. Και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι οι οπαδοί των Μπιανκονέρι, οι οποίοι του εύχονται τα καλύτερα στα social media, αλλά των Παρμέντσι. Ο Μπουφόν επέστρεψε στην Πάρμα 20 χρόνια μετά την αποχώρησή του και οι οργανωμένοι οπαδοί της αντιδρούν. Κάτι που έκαναν σαφές με το πανό που σήκωσαν.

«Εφυγες σαν μισθοφόρος… Δεν μπορείς να επιστρέφεις σαν ήρωας… Τίμησε τη φανέλα!», έγραψαν σε αυτό οι ultras των Παρμέντσι. Πανό που προκαλεί εντύπωση, αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Προφανώς, όμως, υπήρχε από αυτή των οπαδών της Πάρμα, οι οποίοι δεν συγχωρούν τον Μπουφόν για τη μεταγραφή πριν 20 χρόνια.

Η κατάρρευση της Parmalat

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, 23 ετών τότε, ήταν κοντά στη Μπαρτσελόνα, αλλά η Γιουβέντους πρόσφερε περισσότερα λεφτά στους Ντουκάλι, με τα οικονομικά προβλήματα της Parmalat να είναι προ των πυλών. Η διοίκηση της Πάρμα, επομένως, επέλεξε την καλύτερη πρόταση, η οποία ήταν αυτή των Μπιανκονέρι. Και κάπως έτσι, ο Μπουφόν άφησε το Ενιο Ταρντίνι και μετακόμισε στο Τορίνο.

Εκεί έγραψε ιστορία και τώρα επιστρέφει στην Πάρμα, για να κλείσει την καριέρα του εκεί από όπου άρχισε. Να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στη Serie A και παράλληλα να αναγκάσει τους οπαδούς της, με τις εμφανίσεις του, να αλλάξουν άποψη. Γενικά, αν θέλει να βρει κίνητρα, βρίσκει πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ