aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚράξιμο σε Νέντβεντ από μετόχους της Γιουβέντους – «Ταιριάζεις στην Ιντερ του Μοράτι»

Κράξιμο σε Νέντβεντ από μετόχους της Γιουβέντους – «Ταιριάζεις στην Ιντερ του Μοράτι»

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σασουόλο και την ήττα-σοκ των Μπιανκονέρι, έγινε viral ένα συγκεκριμένο βίντεο. Αυτό που έδειχνε τον αντιπρόεδρο του κλαμπ να είναι έξαλλος με όσα έβλεπε. Δύο μέρες μετά, σήμερα Παρασκευή (29/10), στη γενική συνέλευση μετόχων της Γιουβέντους, η συμπεριφορά του Νέντβεντ έγινε θέμα. Και όχι για να αποθεωθεί αυτή τη φορά, όπως συνέβαινε επί χρόνια, εντός ή εκτός γηπέδου. Αλλά για να ακούσει τις παρατηρήσεις και το… κράξιμο κάποιων μικρομετόχων που πήραν τον λόγο.

«Δεν γίνεται να σε πιάνουν οι κάμερες να ουρλιάζεις και να βρίζεις. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι επιπέδου Γιούβε. Αυτά τα έκαναν στην Ιντερ του Μοράτι, εκεί ταιριάζει τέτοια συμπεριφορά», ήταν ένα από όσα είπαν προς τον Τσέχο. Γιατί υπήρξαν κι άλλα, όπως για παράδειγμα το «γιατί άλλαξαν σχεδόν όλα τα πρόσωπα της διοίκησης εκτός από τον Νέντβεντ; Η παραμονή του είναι ανεξήγητη». Ή το «καλύτερα να σε θυμόμαστε ως παικταρά, ως νικητή της Χρυσής Μπάλας, ως έναν από τους θρύλους μας».

Η απάντηση του Τσέχου και η ατάκα Ανιέλι

Λόγια στα οποία θέλησε να απαντήσει ο Τσέχος και το έκανε. «Αν νομίζετε ότι αρκεί το να είσαι φίλος με τον Αντρέα Ανιέλι για να είσαι αντιπρόεδρος, κάνετε λάθος. Εχετε δίκιο σε πολλά από όσα λέτε. Το ξέρω ότι η συμπεριφορά μου κάποιες φορές δεν ήταν σωστή. Δεν ήταν συμπεριφορά stile Juve. Είναι μέρος του χαρακτήρα μου και αυτό όμως, πάντα ήταν. Στη Γιουβέντους πάντα έδινα το μάξιμουμ και θα συνεχίσω να το κάνω», είπε ο Νέντβεντ και πρόσθεσε: «Με πονάνε αυτά που είπατε, αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου με τη μέγιστη διάθεση και σοβαρότητα».

Και κάπου εκεί επενέβη και ο Ανιέλι, ο οποίος προηγουμένως είχε αναφερθεί σε Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο και ευρωπαϊκή Super League, για να κλείσει το θέμα, λέγοντας: «Τον πήρατε παραμάζωμα και του χρεώνετε τα πάντα χωρίς να του αναγνωρίζετε τίποτα. Για τη Γιούβε είναι προνόμιο το να έχει στη διοίκησή της τον Πάβελ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ