aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚράτησε τη Νάπολι στη… δυστυχία της η Τζένοα!

Κράτησε τη Νάπολι στη… δυστυχία της η Τζένοα!

Άλλο ένα… φιάσκο από τη Νάπολι!

Οι «παρτενοπέι» βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην κρίση και τον προβληματισμό, μένοντας στο 0-0 με την Τζένοα, στο «Σαν Πάολο». Με τον βαθμό αυτό, η ομάδα του Αντσελότι παρέμεινε εκτός εξάδας, ενώ από την άλλη οι Γενοβέζοι κρατήθηκαν εκτός από την «επικίνδυνη ζώνη».

Με γκολ από τα… αποδυτήρια του Ινσίνιε στο 2’ ξεκίνησε το ματς η Νάπολι, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «παρτενοπέι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έχοντας καλές στιγμές με Μέρτενς, Ζιελίνσκι και Καγεχόν μέχρι το 37’, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0. Η Τζένοα από την άλλη δεν είχε κάνει αξιόλογο στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα από τη Γένοβα μπήκε πιο απειλητική, αρχικά με τον Πάντεφ, ενώ στο 62’ ο Πιναμόντι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς την προβολή του απομάκρυνε πριν τη γραμμή ο Κουλιμπαλι! Στη συνέχεια, το παιχνίδι «έσβησε» χωρίς να σημειωθεί κάποια φάση, εκτός από αυτή με την κεφαλιά του Ελμάς στο 86’, όπου ο Ράντου έδιωξε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία, με το ματς να λήγει χωρίς σκορ και φυσικά να ακούγεται αρκετή «γιούχα» από τον κόσμο.

Μάλιστα, η κατάσταση μύριζε ήδη… μπαρούτι πριν από τη σέντρα, όταν οι οπαδοί της Νάπολι αποδοκίμασαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «παρτενοπέι» και λίγες ώρες πριν έναρξη του ματς, έγινε διάρρηξη στην οικία του Άλαν, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιζόταν, ενώ είχε προηγηθεί ένα «θερμό επεισόδιο» με τον γιο του προέδρου, Ντε Λαουρέντις, πριν από μερικές ημέρες…

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική:

Παρασκευή 8/11
Σασουόλο-Μπολόνια 3-1
(34’,75’ Καπούτο, 68’ Μπόγκα – 70’Ορσολίνι)

Σάββατο 9/11

Μπρέσια-Τορίνο 0-4
(17′,26′ Μπελότι πεν., 75′, 80′ Μπερενγκέρ)

Ίντερ-Βερόνα 2-1
(65’ Βετσίνο, 83’ Μπαρέλα / 19’ πεν. Βέρε)

Νάπολι-Τζένοα 0-0

Κυριακή 10/11
Κάλιαρι-Φιορεντίνα (13:30)
Λάτσιο-Λέτσε (16:00)
Ουντινέζε-Σπαλ (16:00)
Σαμπντόρια-Αταλάντα (16:00)
Πάρμα-Ρόμα (19:00)
Γιουβέντους-Μίλαν (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ