aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚλεισμένοι οι Μπότμαν, Οριγκί στη Μίλαν και πάει για άλλους τρεις τουλάχιστον

Κλεισμένοι οι Μπότμαν, Οριγκί στη Μίλαν και πάει για άλλους τρεις τουλάχιστον

Τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν ετοιμάζει από τώρα η Μίλαν, παρότι το φετινό πρωτάθλημα στη Serie A έχει δρόμο ακόμα και οι «ροσονέρι» διεκδικούν τον τίτλο.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίιν, έχει κάνει εδώ και καιρό τις επαφές του, έχοντας κλείσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Σβεν Μπότμαν ο οποίος θα μετακομίσει από τη Λιλ στη Μίλαν με ένα ποσό στα 35-40 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Ντιβόκ Οριγκί είναι κλεισμένος από τους «ροσονέρι», υπογράφοντας ως ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν ανανεωθεί με τη Λίβερπουλ.

Την ίδια ώρα, ο Μαλντίνι θέλει να προχωρήσει σε τρεις τουλάχιστον ακόμη συμφωνίες. Αυτές τις ημέρες, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν συζητά με τον Ρενάτο Σάντσες το ενδεχόμενο να έρθει στην ομάδα, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Μαξένς Κακερέ της Λιόν. Αμφότεροι είναι στόχοι και τσεκάρονται ώστε να κλείσουν την… τρύπα που θα αφήσει ο Φρανκ Κεσί ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, ο Μαλντίνι έχει ως στόχο να υπογράψει έναν επιθετικό που έχει το εύκολο γκολ. Διότι ο Ζιρού παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μίλαν, ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς έχει προβλήματα τραυματισμών και έχει φτάσει τα 41 του χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ