aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚιελίνι: «Αν ο Ρονάλντο είναι πρόβλημα, τότε θα ήθελα να είχα πολλά»

Κιελίνι: «Αν ο Ρονάλντο είναι πρόβλημα, τότε θα ήθελα να είχα πολλά»

Αρκετά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα περί αποχώρησης του Ρονάλντο από την Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι το 2022 και ήδη από τώρα κυκλοφορούν φήμες ότι ο «CR7» δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποχαιρετήσει τη «Γηραιά Κυρία». Ρεάλ, Παρί και Γιουνάιτεντ φημολογούνται ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και θα επιχειρήσουν στο τέλος της σεζόν να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, στην Ιταλία αναφέρουν πως το κλίμα για τον Κριστιάνο είναι βαρύ αλλά και πως θεωρείται πρόβλημα για τα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Ωστόσο ,αυτά τα δημοσιεύματα προκαλούν γέλιο στους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα στον αρχηγό της, Τζιόρτζιο Κιελίνι ο οποίος τόνισε πως θα ήθελε να είχε πολλά προβλήματα σαν… τον Πορτογάλο συμπαίκτη του.

«Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται από πολλούς πρόβλημα, τότε σίγουρα θα ήθελα να έχω πολλά τέτοια προβλήματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν κάναμε κάτι διαφορετικό. Με τα αν και τα γιατί χάνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση μας. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να φτάσουμε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η Ίντερ έχει απομακρυνθεί αρκετά, αλλά είναι ακόμα εφικτό, θα το παλέψουμε μέχρι τέλους», ήταν τα λόγια του 36χρονου Ιταλού στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ