aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚεντίρα: «Πρόβλημα προσωπικότητας στη Γιουβέντους, λείπει ένας ηγέτης στον χώρο του κέντρου»

Κεντίρα: «Πρόβλημα προσωπικότητας στη Γιουβέντους, λείπει ένας ηγέτης στον χώρο του κέντρου»

Απογοητευμένος με την πρόσφατη αγωνιστική εικόνα της Γιουβέντους δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Σάμι Κεντίρα, ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη προσωπικότητας που υπάρχει στoυς «Μπιανκονέρι», τονίζοντας πως λείπει ένας ηγέτης στον χώρο του κέντρου.

«Είμαι φίλαθλος της Γιουβέντους και κάπως στεναχωρημένος. Δύο-τρία χρόνια πριν στη Γιουβέντους άλλαξαν τρόπο σκέψης όσον αφορά τις μεταγραφές, έκαναν λάθη και τώρα προσπαθούν να τα διορθώσουν. Δεν παίζουν άσχημα, αλλά δεν σκοράρουν πολλά γκολ και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Χάσανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε πολλά γκολ για την ομάδα. Τώρα είναι μια πολύ καινούρια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, χωρίς μεγάλη εμπειρία και με έλλειψη ισορροπίας. Δεν έχουν ηγέτες, με εξαίρεση τους Μπονούτσι και Κιελίνι. Ωστόσο, στο κέντρο δεν υπάρχει ηγέτης. Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ποιότητα, αλλά στην προσωπικότητα, κάτι που ελπίζω πως θα διορθωθεί στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Σάμι Κεντίρα.

O Γερμανός μέσος φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους από το 2015 μέχρι το 2021, πραγματοποιώντας 145 εμφανίσεις με 21 γκολ και πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας, πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ