aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚάζο της Ίντερ από την Έμπολι! (vid)

Κάζο της Ίντερ από την Έμπολι! (vid)

Τρελό κάζο της Ίντερ μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι «νερατζούρι» έμειναν με δέκα παίκτες στο φινάλε του ημιχρόνου λόγω αποβολής του Σκρίνιαρ, είδαν τον Μπαλντάνζι να τους σοκάρει δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (66’) και η Έμπολι έφυγε με τεράστιο «διπλό» από το Μιλάνο. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Έμπολι στην έδρα της Ιντερ, μετά από 7 διαδοχικές ήττες, σπάζοντας έτσι μια αρνητική παράδοση που είχε χτίσει.

Πέμπτο σερί ματς αήττητοι οι φιλοξενούμενοι που ξεπέρασαν τη Γιουβέντους και ανέβηκαν στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 6η ήττα τους σε 19 ματς και κινδυνεύουν να μείνουν και εκτός τετράδας, αφού η διεκδίκηση του πρωταθλήματος… φεύγει πολύ μακριά πλέον!

Η Ίντερ ήταν γενικότερα σε όλο το παιχνίδι ανώτερη, σπαταλώντας τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Οι «νερατζούρι» από το 40’ και μετά «πάγωσαν» καθώς ο Σκρίνιαρ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για πολύ δυνατό στον Καπούτο και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Η Έμπολι… τιμώρησε την Ίντερ και στο 66ο λεπτό ο Μπαλντάνζι άνοιξε το σκορ, με τον Ονάνα να μην… βλέπει καν την μπάλα! Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια απειλούσαν συνεχώς την αντίπαλη εστία και έχαναν τη μια φάση μετά την άλλη. Στο 73’ ο Τζέκο έκανε ένα ωραίο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντε Φράι μετά από εκτέλεση κόρνερ έδιωξε άτσαλα την μπάλα με το κεφάλι, εκείνη σταμάτησε στο δοκάρι και παραλίγο να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Ίντερ, ένα αυτογκόλ το οποίο θα… ξενέρωνε την ομάδα του.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Έμπολι να παίρνει μια σημαντική νίκη και να είναι για 5ο σερί ματς αήττητη. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ίντερ έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τη δεύτερη Μίλαν, γνώρισε την 6η σερί της ήττα σε 19 παιχνίδια, ενώ η Έμπολι ανέβηκε στην 9η θέση προσπερνώντας και τη Γιουβέντους!

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Σάββατο 21/01
Βερόνα-Λέτσε 1-0
(40′ Ντεπάολι, 54′ Λάζοβιτς)
Σαλερνιτάνα-Νάπολι 0-2
(45’+3′ Nτι Λορέντσο, 48′ Οσιμέν)
Φιορεντίνα-Τορίνο 0-1
(33′ Μίραντσουκ)

Κυριακή 22/01
Σαμπντόρια-Ουντινέζε 0-1
(88’ Εϊζίμπουε)
Μόντσα-Σασουόλο 1-1
(60′ Καπράρι – 13′ Φεράρι)
Σπέτσια-Ρόμα 0-2
(45’ Ελ Σαράουι, 49’ Έιμπραχαμ)
Γιουβέντους-Αταλάντα 3-3
(25′ Ντι Μαρία, 34′ Μίλικ, 65′ Ντανίλο – 5′ Λούκμαν, 46′ Μέλε, 53′ Λούκμαν)

Δευτέρα 23/01
Μπολόνα-Κρεμονέζε 1-1
(55’ αυτ. Κίρικες – 50’ πέν. Οκερέκε)
Ίντερ-Έμπολι 0-1
(66’ Μπαλντάνζι)

Τρίτη 24/01
Λάτσιο-Μίλαν (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ