aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚάθονται στο τραπέζι Γιουβέντους και Ντι Μαρία για ανανέωση συμβολαίου

Κάθονται στο τραπέζι Γιουβέντους και Ντι Μαρία για ανανέωση συμβολαίου

Σε συζητήσεις με τον Άνχελ Ντι Μαρία έχει μπει η Γιουβέντους για την παραμονή του Αργεντίνου και την επόμενη σεζόν!

Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά όπως όλα δείχνουν, επιθυμία και των δυο πλευρών είναι η συνεργασία να συνεχιστεί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο Twitter, ο 35χρονος και οι «μπιανκονέρι» έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές για την επέκταση του συμβολαίου και αναμένεται να συνεχιστούν, τον επόμενο μήνα όπου η σεζόν θα οδεύει προς ολοκλήρωση και το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ουδέποτε ο Ντι Μαρία είχε κλείσει σε κάποια ομάδα της Τουρκίας ή του MLS όπως είχε γραφτεί τον Ιανουάριο, αφού ξεκάθαρη πρόθεση του είναι να συνεχίσει στη Γιουβέντους.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντι Μαρία πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με βάση τα προβλήματα που συνεχώς αντιμετωπίζει η Γιουβέντους και σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αριθμεί οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ