aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Καθάρισε» από το ημίχρονο τη Σαλερνιτάνα η Έμπολι!

«Καθάρισε» από το ημίχρονο τη Σαλερνιτάνα η Έμπολι!

Η Έμπολι «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Σαλερνιτάνα, καθώς έφυγε με εντυπωσιακό διπλό 4-2 από το «Στάντιο Αρέτσι», επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Η ομάδα του Αουρέλιο Αντρεατζόλι πραγματοποίησε ονειρικό πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου σημείωσε και τα τέσσερα τέρματά της! Το σκορ άνοιξε ο Πιναμόντι μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Κουτρόνε στο 11′ να δίνει «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά αργότερα, ο Στράντμπεργκ με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, δείγμα της κάκιστης ψυχολογικής και αγωνιστικής εικόνας των γηπεδούχων.

Στο 45ο λεπτό, η Σαλερνιτάνα υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, με τον Πιναμόντι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Έμπολι. Η ομάδα του Σαλέρνο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό σκορ χάρη στα τέρματα των Ρανιέρι (48′) και Ισμαΐλι (55′, αυτ.).

Αποτέλεσμα με το οποίο η Έμπολι σκαρφάλωσε στην πρώτη δεκάδα της Serie A με 12 πόντους μετά το πέρας 9 αγωνιστικών, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ