aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚαταθέτει τη μειωμένη πρόταση της στον Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Καταθέτει τη μειωμένη πρόταση της στον Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Άνθρωποι από το Διοικητικό Συμβούλιο της Γιουβέντους, με τον αντιπρόεδρο Πάβελ Νέντβεντ να είναι ένας εξ αυτών, έχουν σήμερα (21/03) και συγκεκριμένα αυτή την ώρα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Πάουλο Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες τους «μπιανκονέρι» θα καταθέσουν στον Χόρχε Αντούν την οριστική και… τελεσίδικη πρόταση τους, αναφορικά με την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού.

Ως γνωστόν, η συνεργασία του Ντιμπάλα με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι που μας έρχεται και συγκεκριμένα τον Ιούνιο.
Μέχρι τώρα, όχι μόνο δεν υπήρξε κοινό σημείο επαφής, αλλά πλέον η ιταλική ομάδα θα προτείνει στον 28χρονο άσο σύμβαση με λιγότερα χρήματα από την τελευταία φορά που οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει!

Τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Γιουβέντους είχε προσφέρει στον Ντιμπάλα γύρω στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ «καθαρά» ετησίως, μαζί με άλλα δυο εκατομμύρια ευρώ σε μορφή διάφορων εφικτών μπόνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ