aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚασάνο για Ριμπερί: «Αντί να σταματήσει, υπέγραψε σε ομάδα επιπέδου Serie B»

Κασάνο για Ριμπερί: «Αντί να σταματήσει, υπέγραψε σε ομάδα επιπέδου Serie B»

Ο Αντόνιο Κασάνο δεν μασάει τα λόγια του. Συχνά-πυκνά έχει… κράξει κόσμο και ομάδες, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαλερνιτάνα. Κάτι που δεν άρεσε στον Κασάνο, λέγοντας πως θα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο αντί να υπογράψει σε μια ομάδα επιπέδου Serie B όπως αυτή από το Σαλέρνο.

«Ο Ριμπερί ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για παικταρά. Πραγματικά παικταράς. Έρχεσαι στη Φιορεντίνα στα 36 σου χρόνια και μετά από μια διετία σε αφήνουν ελεύθερο… Είσαι 38 ετών πλέον, σταμάτα την καριέρα σου, βάλε ένα τέλος!
Αντί να βάλει τέλος, όμως, πάει και υπογράφει για ομάδα επιπέδου Serie B.
Θα ήταν καλύτερα αν σταματούσε την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Αν σταματούσε ως μεγάλος πρωταθλητής, ως μεγάλος παίκτης, γιατί έτσι τον θυμόμαστε», ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ