aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚασάνο: «Εγωιστής ο Κριστιάνο, ζει για τα γκολ, όχι για το ποδόσφαιρο»

Κασάνο: «Εγωιστής ο Κριστιάνο, ζει για τα γκολ, όχι για το ποδόσφαιρο»

Δριμεία κριτική άσκησε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Αντόνιο Κασάνο, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα του Αντρέα Πίρλο γιατί είναι εγωιστής «ποδοσφαιρικά», που δεν νοιάζεται για τα γκολ των συμπαικτών του.

Η ήττα της Γιουβέντους από την Πόρτο και ο Ζουνιόρ Μαναφά που «έσβησε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς, έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής στο ιταλικό «Sky Sport» και στην εκπομπή μετά τον αγώνα, στην οποία ήταν καλεσμένοι οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Φάμπιο Καπέλο και Αντόνιο Κασάνο. Ο τελευταίος, όμως, είναι που πέταξε τις πιο «αιχμηρές» ατάκες για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και το αδιέξοδο που αντιμετωπίζει στο αγωνιστικό πλάνο του Αντρέα Πίρλο.

Ο παλαίμαχος φορ των Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Σαμπντόρια, Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε «φαινόμενο, αλλά και εγωιστή» τον CR7, ο οποίος παίζει μόνο και μόνο για τα δικά του γκολ κι όχι για τη χαρά του παιχνιδιού ή την ικανοποίηση μιας τέλειας εμφάνισης της ομάδας.

«Είναι φαινόμενο, αλλά ίσως έχει προβλήματα με την αγωνιστική φιλοσοφία του Πίρλο. Ήταν πάντοτε εγωιστής. Δεν ενδιαφέρεται αν οι άλλοι παίκτες της ομάδας σκοράρουν. Δεν ζει για το παιχνίδι, για την τέλεια ομαδική εμφάνιση, ζει μόνο για τα γκολ. Τα χρόνια περνούν για όλους και εκείνος δυσκολεύεται. Η Γιούβε προσπαθεί να αλλάξει τις ιδέες της και να παίξει διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου, λόγω των χαρακτηριστικών του Ρονάλντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ