aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚαπέλο: «Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν»

Καπέλο: «Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν»

Στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, καθώς σε κάθε επαφή του με την μπάλα γινόταν αποδέκτης αποδοκιμασιών. Η Ιταλία γνώρισε την ήττα μετά από 37 παιχνίδια και την πρώτη μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.

Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία οι φίλαθλοι της Ιταλίας και ιδιαίτερα της Μίλαν δεν ξέχασαν την απόφαση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να αποχωρήσει από την Μίλαν ως ελεύθερος και να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 22χρονος Ιταλός τερματοφύλακας κάθε φόρα που έκανε επαφή με την μπάλα οι Ιταλοί φίλαθλοι τον αποδοκίμαζαν έντονα. Μέχρι και ο παλιός προπονητής της Μίλαν Φάμπιο Καπέλο πήρε θέση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης και εξαπέλυσε και αυτός με την σειρά του πυρά εναντίον του Ντοναρούμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Φάμπιο Καπέλο στην Corriere dello Sport:

«Ελπίζω να είναι ικανοποιημένος, επειδή είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Αλλά επιτρέψτε μου να πω το εξής: Ο Ντοναρούμα ήταν αχάριστος προς τη Μίλαν, πηγαίνοντας στην Παρί. Για όλα όσα ο σύλλογος έκανε γι’ αυτόν και την οικογένειά του όταν ήταν παιδί, θα έπρεπε να συμπεριφερθεί διαφορετικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ