aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚαπέλο κατά Μουρίνιο: «Κάνει ζημιά στην Ρόμα»

Καπέλο κατά Μουρίνιο: «Κάνει ζημιά στην Ρόμα»

Ένταση προκλήθηκε στις τάξεις της Ρόμα, όταν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ίντερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τα βάζει με τους παίκτες στο τέλος του αγώνα.
«Δεν έχετε αρχ@@@, να πάτε στη Serie C», είπε ο Μουρίνιο στους παίκτες της Ρόμα, «μεγάλος προπονητής μόνο στα λόγια», απάντησαν μερικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Φάμπιο Καπέλο σε ερώτηση που του έκαναν για την συμπεριφορά του «Special One» στα αποδυτήρια, απάντησε:

«Αυτά που είπε είναι προσβλητικά για τους παίκτες, χρειάζεται πάντα σεβασμός. Πρέπει να ζητάς αλλά και να δείχνεις σεβασμό. Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί κάνοντας μια τέτοια επίθεση στους παίκτες. Εγώ δεν το έκανα ποτέ, πάντα έκανε σαφείς τις θέσεις μου με σεβασμό. Χωρίς να επιτεθώ, να προσβάλω. Ο πρώτος κανόνας πάντα ήταν ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς όλους. Το να συμπεριφερθείς άσχημα σε κάποιον, σημαίνει ότι προσβάλεις έναν της οικογένειας. Αν κάποιος προσβάλει όπως ο Μουρίνιο, κάνει και οικονομική ζημιά στο κλαμπ. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ