aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Καιγόταν» η Μπολόνια, αλλά...

«Καιγόταν» η Μπολόνια, αλλά…

Προηγήθηκε, έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης, αλλά και πάλι η Μπολόνια μένει στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, αφού δεν της αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας με το τελικό 1-1 απέναντι στη Τζένοα. Στο +6 από τις θέσεις του υποβιβασμού οι Γενοβέζοι.

Ο Ματία Ντέστρο έβαλε τέλος στην επιθετική του ανομβρία που διατηρούταν από τον Φεβρουάριο του 2018 (!) και ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά τη Μπολόνια με ωραία κεφαλιά στο 16′, προλαβαίνοντας την έξοδο του Ράντου.

Η απάντηση από πλευράς Γενοβέζων ήρθε στο 33′ κι αφού πρώτα ο Σκορούπσκι είχε αναγκαστεί ν’ αποσοβήσει δυο φορές την παραβίαση της εστίας του. Τελικά μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του όταν ο Λούκας Λέραγκερ βρέθηκε μόνος για να κάνει την κεφαλιά με άνεση από εκτέλεση φάουλ και να ισοφαρίσει στο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στην επανάληψη, πήραν την πρωτοβουλία, βέβαια βρέθηκαν σε στιγμές που έπρεπε να υπερασπιστούν την εστία τους στις λιγοστές επισκέψεις των παικτών της Τζένοα στα καρέ του Σκορούπσκι, ενώ στο 85′ ο Σοριάνο έχασε μεγάλη ευκαιρία με γυριστό αριστερό σουτ που έφυγε λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ντανίλο έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία με κεφαλιά στο δοκάρι και βολέ από εξαιρετική θέση το οποίο έβγαλε με εκπληκτικό τρόπο ο Ράντου με το αριστερό χέρι και κάπως έτσι έμεινε το 1-1 ως το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ