aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Καυτός» Βλάχοβιτς οδηγεί τη Φιορεντίνα - Μια από τα ίδια η Τζένοα! (vid)

«Καυτός» Βλάχοβιτς οδηγεί τη Φιορεντίνα – Μια από τα ίδια η Τζένοα! (vid)

Μέγας είσαι Ντούσαν και θαυμαστά τα έργα σου! Ο Βλάχοβιτς έκανε ακόμη μία «μαγική» εμφάνιση και οδήγησε τη Φιορεντίνα στη νίκη με 3-0 επί της Σπέτσια, «αγγίζοντας» εξάδα. Παράλληλα, ο Σέρβος φορ έφτασε τα 23 γκολ μέσα στο 2021, ισοφαρίζοντας την επίδοση των σπουδαίων Λούκα Τόνι και Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

Ο Βλάχοβιτς άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 45ο λεπτό με πέναλτι, για να πετύχει ντοπιέτα στο 62o λεπτό και να καθαρίσει το ματς. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Σέρβος φορ χτύπησε ξανά, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και μετατρέποντας σε… πάρτι το ματς με την Σπέτσια, η οποία συνεχίζει να παρουσιάζει κακό πρόσωπο και να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Εκεί βρίσκεται και η Τζένοα, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Παρότι έφτιαξε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, δεν κατάφερε να λυγίσει την «ηρωική» Βενέτσια, που είχε τις δικές της στιγμές για να αλώσει τη Γένοβα και το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να «ρολάρουν» και να δείχνουν καλύτερα δείγματα.

Την… πάτησε η Σασουόλο, που πλήρωσε την χαρακτηριστική της αφέλεια και είδε την Έμπολι να φεύγει με το τρίποντο από το «Mapei». Ο Τονέλι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 43’, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και χτύπησαν δις στο τελευταίο δεκάλεπτο για τη μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά, ο Πιναμόντι με πέναλτι στο 83’ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ζουρκόφσκι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων να φέρνει… τούμπα το σκορ και να χαρίζει μεγάλη νίκη στην Έμπολι που έφτασε τους 15 βαθμούς, όσους και οι Βερόνα, Γιουβέντους.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 30/10
Αταλάντα-Λάτσιο 2-2
(45+1′ Σαπάτα, 90′ +4′ Ντε Ρόουν – 18′ Πέδρο, 74′ Ιμόμπιλε)
Ελλάς Βερόνα-Γιουβέντους 2-1
(11′, 14′ Σιμεόνε – 80′ ΜακΚένι)
Τορίνο-Σαμπντόρια 3-0
(17′ Πράετ, 52′ Σίγκο, 93′ Μπελότι)

Κυριακή 31/10
Ίντερ-Ουντινέζε 2-0
(60’, 68’ Κορέα)
Τζένοα-Βενέτσια 0-0
Σασουόλο-Έμπολι 1-1
Φιορεντίνα-Σπέτσια 3-0
Σαλερνιτάνα-Νάπολι 19:00
Ρόμα-Μίλαν 21:45

Δευτέρα 1/11
Μπολόνια-Κάλιαρι 21:45

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ