aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙταλία: Ο Ζλάταν γίνεται... ταινία!

Ιταλία: Ο Ζλάταν γίνεται… ταινία!

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών. Εξίσου αδιαμφισβήτητο, είναι το ιδιόρρυθμον του χαρακτήρα του, καθώς ο υψηλόσωμος άσος της Μίλαν, έχει απασχολήσει πολλάκις τα διεθνή πρωτοσέλιδα για τις περίφημες «ατάκες» του.

Εξαιρετικός μέσα στο γήπεδο, αλλά το ίδιο ευφυής και έξω από τις τέσσερις γραμμές, ο 39χρονος -βοσνιακής καταγωγής- Σουηδός, διακρίνεται για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση του, που σε αρκετές περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αλαζονείας.

Ο Ζλάταν ζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου για 20 και πλέον χρόνια και αυτή η ζωή θα γίνει αντικείμενο κινηματογραφικής ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021. Οπως αναφέρει σχετικά, η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», η ταινία για τον Ζλάταν (σ.σ. ο οποίος έχει σημειώσει από πέρυσι 20 γκολ σε 29 αγώνες), αρχίζει από την Σουηδία και εξελίσσεται στην Ολλανδία, όπου αγωνίσθηκε (2012-2016) με τον Αγιαξ. Το σενάριο και το υλικό της ταινίας, βασίζονται στην αυτοβιογραφία του, που δημοσιεύθηκε το 2011 με τίτλο «Εγώ, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Η ιστορία μου, όπως την διηγήθηκα στον Ντέϊβιντ Λάγκερκραντς».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ