aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΙταλία: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να κόψει... το γήπεδο στους ανεμβολίαστους

Ιταλία: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να κόψει… το γήπεδο στους ανεμβολίαστους

Ο κορωνοϊός χτυπά ανελέητα εκ νέου την Ευρώπη και η Ιταλία εν μέσω του φόβου για ακόμη ένα κύμα της πανδημίας εξετάζει νέα μέτρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της «Corriere Della Sera», η Κυβέρνηση εν μέσω των πιέσεων που δέχεται από τις περιφέρειες, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κόψει… το γήπεδο στους ανεμβολίαστους. Επί της ουσίας, δηλαδή, σε αντίθεση μ’ αυτό που συμβαίνει τώρα, όσοι δεν εμβολιαστούν δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στο γήπεδο, όπως δεν θα μπορούν να πάνε σε εστιατόριο, κινηματογράφο, θέατρο ή άλλα μέρη.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον ιό να υπαγορεύσει τους κανόνες. Πρέπει να προστατεύσουμε αυτούς που έχουν κάνει το καθήκον τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Περιφέρειας της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα.

Ορισμένες περιφέρειες πιέζουν ακόμη και για να βραχύνουν τη διάρκεια του εμβολιασμού για το “πράσινο πάσο” ακόμα και στους 6 μήνες. Στο κυβερνητικό τραπέζι υπάρχει επίσης το θέμα των τεστ, ιδίως όσον αφορά την αξιοπιστία τους και τη διάρκεια, που θα μπορούσε να μειωθεί από τις 72 στις 48 ώρες για το μοριακό και από τις 48 στις 24 για τα αντιγονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ