aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΙταλία (4η αγωνιστική): «Δώρο» Γκαμπιαντίνι στη Ρόμα (vid)

Ιταλία (4η αγωνιστική): «Δώρο» Γκαμπιαντίνι στη Ρόμα (vid)

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι μπήκε στο γήπεδο στο 70΄ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «έσωσε την παρτίδα» για την Σαμπντόρια, χαρίζοντας της έναν πολύτιμο βαθμό. Η ομάδα της Γένοβας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λάτσιο, που για 92 λεπτά κρατούσε το «τρίποντο» και την κορυφή, αλλά τελικά το γκολ του έμπειρου επιθετικού έδωσε την ευκαιρία στην Ρόμα να παραμείνει μόνη στο ρετιρέ.

Το δεύτερο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε μετά από εκείνο της πρεμιέρας απέναντι στην Μπολόνια δεν αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στους «λατσιάλι» την τρίτη εφετινή τους νίκη. Το 1-1 στο «Λουίτζι Φεράρις» διατήρησε χωρίς νίκη τη Σαμπντόρια, μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2), αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα οι γηπεδούχοι μόνο δυσαρεστημένοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται με το βαθμό που «έκλεψαν» στις καθυστερήσεις.

Έμπολι και Βερόνα συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» μετά το σημερινό μεταξύ τους 1-1, ενώ η Ουντινέζε με το γκολ του Μπέτο στο ξεκίνημα του αγώνα επικράτησε 1-0 της Φιορεντίνα, υποχρεώνοντας τους «βιόλα» στην πρώτη εφετινή τους ήττα.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:
Σασουόλο-Μίλαν 0-0
Ιντερ-Κρεμονέζε 3-1
(12΄ Κορέα, 38΄ Μπαρέλα, 76΄ Μαρτίνες – 90΄ Οκερέκε)
Ρόμα-Μόντσα 3-0
(18΄,32΄ Ντιμπάλα, 61΄ Ιμπάνες)
Εμπολι-Βερόνα 1-1
(26΄ Μπαλντάντσι – 69΄ Καλόν)
Σαμπντόρια-Λάτσιο 1-1
(90΄+2 Γκαμπιαντίνι – 21΄ Ιμόμπιλε)
Ουντινέζε-Φιορεντίνα 1-0
(17΄ Μπέτο)
Γιουβέντους-Σπέτσια 21:45
Νάπολι-Λέτσε 21:45
Αταλάντα-Τορίνο 1/09
Μπολόνια-Σαλερνιτάνα 1/09

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ