aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΙσοπαλία με Αταλάντα και πάλι καλά να λέει η Γιουβέντους

Ισοπαλία με Αταλάντα και πάλι καλά να λέει η Γιουβέντους

Αποσυντονισμένη εμφανίστηκε απέναντι στην Αταλάντα η Γιουβέντους!

Η «μεγάλη κυρία» έχοντας στραμμένη την προσοχή στο σκάνδαλο «plusvalenza» και στην αφαίρεση 15 βαθμών, δεν έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα από το Μπέργκαμο, καθώς βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας ωστόσο να πάρει έναν βαθμό μετά το χορταστικό 3-3!

Με αυτόν τον τρόπο, η Αταλάντα πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό και ανέβηκε στην πέμπτη θέση περιμένοντας γκέλα της Λάτσιο, ενώ η Γιουβέντους έμεινε στους 23 πόντους, πολύ μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Το ματς

Η Αταλάντα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και βρήκε το γκολ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Αντεμόλα Λούκμαν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζερεμιέ Μπογκά και νίκησε τον Τσέζνι που φέρει μεγάλη ευθύνη. Η Γιουβέντους έβγαλε μεγάλη αντίδραση και κέρδισε στο 23′ πέναλτι μέσω VAR, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντι Μαρία για το 1-1.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 10 λεπτά, και η Γιούβε κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, με τον Αρκάντιους Μίλικ να παίρνει την ασίστ από τον Νικολό Φατζόλι και να κάνει το 2-1 για τη «μεγάλη κυρία», σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Αταλάντα μπήκε και πάλι πιο δυνατά και βρήκε αμέσως γκολ ισοφάρισης με τον Γιοακίμ Μέλε, που πήρε την ασίστ του φοβερού Λούκμαν και έγραψε το 2-2. Ο τελευταίος πιστοποίησε το εξαιρετικό διάστημα στο οποίο βρίσκεται, σκοράροντας ένα ακόμη γκολ με κεφαλιά, που έφερε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 3-2 στο 53′.

Η Γιουβέντους δεν παράτησε εκεί το ματς και συνέχισε να πιέζει, με αποτέλεσμα στο 65′ να ισοφαρίσει με γκολάρα. Ο Ντι Μαρία εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Αταλάντα με πάσα στον Ντανίλο και αυτός με βολίδα νίκησε τον Μούσο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ