aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΊντερ, Ρόμα, Λάτσιο… είναι εδώ (vids)

Ίντερ, Ρόμα, Λάτσιο… είναι εδώ (vids)

Ίντερ και Ρόμα προέρχονταν από μια ήττα και μια ισοπαλία στη Serie A, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, βέβαια, να έχει στο ενδιάμεσο και τη «σφαλιάρα» στη Νορβηγία. Η Λάτσιο από την άλλη είχε τη συντριβή στη Βερόνα -και πολλή μουρμούρα για την κακή εικόνα της ομάδας.
Και οι τρεις, ωστόσο, θα… κοιμηθούν ήσυχες απόψε!

Διότι η Ίντερ πέρασε άνετα από την έδρα της Έμπολι (0-2) και συνεχίζει το «κυνήγι» της κορυφής, με τη Ρόμα να επικρατεί 2-1 στην έδρα της Κάλιαρι και τη Λάτσιο 1-0 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο»!

Μετά την ισοπαλία στο Derby d’ Italia κόντρα στη Γιουβέντους, οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και έφτασαν άνετα στο 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 34′ ο Ντανίλο ντ’ Αμπρόζιο έπειτα από απίθανη κούρσα και συνεργασία με τον Αλέξις Σάντσες, με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να «γράφει» το τελικό 2-0 απέναντι σε δέκα παίκτες, αφού στο 52′ αποβλήθηκε ο Σαμουέλε Ρίτσι.

Η νίκη της Ρόμα στη Σαρδηνία ήρθε με ανατροπή. Ο Παβολέτι άνοιξε το σκορ για την Κάλιαρι στο 52′, με τον Ιμπάνες, όμως, στο 71′ να φέρνει το ματς στα ίσα και στο 78′ τον Πελεγκρίνι να κάνει το 1-2, που έμεινε ως το τέλος! «Τρίποντο» και ψυχολογίας για τους «τζιαλορόσι». Όσο για τη συμπολίτισσά της, λύγισε 1-0 τη Φιορεντίνα χάρη σε γκολ του Πέδρο στο 52′ και βρίσκεται, πλέον, στην 6η θέση με 17 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα:

Ουντινέζε-Ελλάς Βερόνα 1-1
(3′ Σαξές – 83′ πεν. Μπαράκ)

Σαμπντόρια-Αταλάντα 1-3
(10′ Καπούτο – 17′ αυτ. Άσκιλντσεν, 21′ Ζαπάτα, 90’+3′ Ίλισιτς)

Γιουβέντους-Σασουόλο 1-2
(76′ ΜακΚένι – 44′ Φρατέζι, 90’+4′ Λόπες)

Έμπολι-Ίντερ 0-2


Λάτσιο-Φιορεντίνα 1-0

Κάλιαρι-Ρόμα 1-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ