aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΙντερ: Πάει για Ντιμπάλα το καλοκαίρι!

Ιντερ: Πάει για Ντιμπάλα το καλοκαίρι!

Οπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο τελευταίος χρόνος του Πάουλο Ντιμπάλα στους «μπιανκονέρι», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η Γιουβέντους προσπάθησε να πείσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, ωστόσο από την πλευρά του ο παίκτης φαίνεται πως αρνήθηκε.

Η Ίντερ, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Πάουλο Ντιμπάλα το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του 28χρονου άσου με τη «Γηραιά Κυρία».

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι οι «νερατζούρι» μετά τον πορτιέρε Αντρέ Ονάνα από τον Άγιαξ και τον αμυντικό Ματίας Γκίντερ από την Γκλάντμπαχ, δουλεύει και για τρίτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν και συγκεκριμένα αυτή τη Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Ίντερ μπορεί να μην μπορεί να προσφέρει στον Ντιμπάλα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προσπαθεί να μειώσει τους μισθούς της , ώστε να βάλει μια επαρκή πρόταση στο τραπέζι του Αργεντινού άσου και να τον πείσει να υπογράψει για εκείνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ