aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΊντερ - Νάπολι 3-2: Τέλος το αήττητο, ξανά στο κόλπο οι Νερατζούρι!

Ίντερ – Νάπολι 3-2: Τέλος το αήττητο, ξανά στο κόλπο οι Νερατζούρι!

Την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Serie A γνώρισε η πρωτοπόρος Νάπολι, καθώς τη «λύγισε» η Ίντερ στο Σαν Σίρο με σκορ 3-2. Οι Ναπολιτάνοι πλέον ισοβαθμούν με τη Μίλαν στους 32 βαθμούς, έχοντας υπέρ τους την ισοβαθμία, ενώ οι «Νερατζούρι» μείωσαν την απόσταση τους από την κορυφή στους τέσσερις βααθμούς.

Η Ίντερ ήταν ανώτερη από το πρώτο μέρος, όμως κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Ζιελίνσκι έβαλε μπροστά τη Νάπολι στο 17′ με φαντασικό σουτ εκτός περιοχής. Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα από την άσπρη βούλα. Ο Μπαρέλα σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κουλιμπαλί και ο Τσαλχάνογλου έκανε το 1-1.

Η ολική ανατροπή έγινε μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 44′ ο σκόρερ Τσαλχάνογλου εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Πέρισιτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Οσπίνα έκανε την επέμβαση, όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 50′ Οσιμέν και Σκρίνιαρ συγκρούστηκαν στον αέρα, κεφάλι με κεφάλι, με το παιχνίδι να διακόπτεται για πέντε λεπτά και τον Νιγηριανό εν τέλει να γίνεται αλλαγή με τον Πετάνια να μπαίνει στη θέση του. Λίγο μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού, στο 61′, ο Κορέα βγήκε στην κόντρα, μετέφερε την μπάλα από τη μια περιοχή στην άλλη, έκανε την κάθετη στον Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Αργεντινός με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ