aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΊντερ: Με αυξημένο μισθό και άνευ ρήτρας το νέο συμβόλαιο του Λαουτάρο

Ίντερ: Με αυξημένο μισθό και άνευ ρήτρας το νέο συμβόλαιο του Λαουτάρο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ανανέωσε στην Ίντερ, με τον σύλλογο του Μιλάνου να κρατάει το λόγο που είχε δώσει στον Αργεντινό το καλοκαίρι, αλλά και να εξασφαλίζει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις για μελλοντική μεταγραφή.

Όταν η Τότεναμ και η Ατλέτικο ήθελαν να κάνουν προσπάθεια για να πάρουν τον Λαουτάρο το φετινό καλοκαίρι, οι «νερατζούρι» παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα είχαν υποσχεθεί αλλαγή των όρων της συνεργασίας τους στον ποδοσφαιριστή, κάτι που από την θεωρία μεταφέρθηκε στην πράξη.

Οι δύο πλευρές το απόγευμα της Πέμπτης γνωστοποίησαν την υπογραφή νέου συμφωνητικού μέχρι και το 2026, με τον Λαουτάρο να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους όρους που μπήκαν στο συμβόλαιο.

Από τη μια η αύξηση που επιζητούσε εκείνος ως επιβράβευση για όσα συνεχίζει να προσφέρει στον σύλλογο και από την άλλη η Ίντερ δεν τοποθέτησε ρήτρα αποχώρησης στα έγγραφα.

Έτσι, σε οποιαδήποτε μελλοντική κρούση ομάδας για τον Αργεντινό επιθετικό, το ιταλικό κλαμπ μπορεί να διαπραγματευτεί και να ζητήσει οποιοδήποτε ποσό, δίχως να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός που εφόσον καλυπτόταν θα άφηνε την Ίντερ με δεμένα χέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ