aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΊντερ: Ανοιχτή στην παραχώρηση του Έρικσεν, για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο

Ίντερ: Ανοιχτή στην παραχώρηση του Έρικσεν, για να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο

Ανοιχτή στην παραχώρηση του Κρίστιαν Έρικσεν είναι η Ίντερ, ώστε διευκολύνει τον Δανό μέσο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στην Ιταλία λόγω των σχετικών κανονισμών.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Δανός άσος σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κι όχι μόνο, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Φινλανδία για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2020. Εν συνεχεία, του εμφυτεύθηκε απινιδωτής (ICD), ένας τύπος βηματοδότη, ο οποίος μπορεί να αποτρέψει θανατηφόρες καρδιακές ανακοπές (κάνοντας ένα τράνταγμα για να αποκαταστήσει τον κανονικό καρδιακό ρυθμό). Όπως είχε δηλώσει ο Φραντσέσκο Μπρακονάρο, μέλος της τεχνικής επιστημονικής επιτροπής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο Έρικσεν δεν θα επιτραπεί να παίξει στην Ιταλία εάν δεν αφαιρεθεί αυτή η συσκευή.

Πλέον, το ιταλικό κλαμπ -με τοποθέτησή του- ουσιαστικά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη του, προκειμένου εκείνος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε άλλο πρωτάθλημα.

«Σε σχέση με τα δικαιώματα εγγραφής του παίκτη Έρικσεν, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιούνιο του 2021, ο παίκτης αποκλείστηκε προσωρινά από την ιταλική ιατρική Αρχή από την αθλητική δραστηριότητα την τρέχουσα σεζόν. Εάν και οι τρέχουσες συνθήκες του παίκτη δεν πληρούν τις απαιτήσεις για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στην Ιταλία, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί σε άλλες χώρες όπου ο παίκτης θα μπορούσε να συνεχίσει την ανταγωνιστική δραστηριότητα», σημείωσαν σχετικά οι «νερατζούρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ