aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ικάρντι: Θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι

Ικάρντι: Θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολι

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι πολύ πιθανόν το προσεχές καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν οι Παριζιάνοι δεν ενεργοποιήσουν τη ρήτρα μεταγραφής του η οποία ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δικηγόρος του Ικάρντι σε πρόσφατες δηλώσεις του, αποκάλυψε πως ο έμπειρος επιθετικός δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ιταλία, αν η Παρί δεν ενεργοποιήσει τη ρήτρα μεταγραφής του.

«Για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, ο Μάουρο δεν ήθελε το προηγούμενο καλοκαίρι να παραμείνει στην Ιταλία. Τα πήγε καλά στο Παρίσι. Ειναι αλήθεια ότι δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Champions league, αλλά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι κατανοητό να βρίσκεσαι περιστασιακά στον πάγκο για τον Εντισον Καβάνι.

Η μάνατζερ του Μάουρο, Νάρα εξετάζει τις καλύτερες προοπτικές για τον σύζυγο και τον πελάτη της. Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ιταλία, για λογαριασμό της Νάπολι. Υπήρχε μια μικρή διαμάχη στο παρελθόν με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά ξέρει την ιστορία του συλλόγου και η Νάπολη είναι η πόλη του ειδώλου του, το είδωλο όλων των Αργεντινών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ