Ιδιοκτήτης Σαμπντόρια: «Για μένα η σεζόν τελειώνει εδώ»

Πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει τρόπος να ολοκληρωθεί η φετινή Serie A και ότι θα πρέπει ν’ ακυρωθεί ασυζητητί δήλωσε (και) ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο.

TURIN, ITALY - FEBRUARY 01: UC Sampdoria President Massimo Ferrero looks on prior to the Serie A match between Torino FC and UC Sampdoria at Stadio Olimpico di Torino on February 1, 2015 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Στο πλευρό όσων θεωρούν ότι είναι αδύνατη η ολοκλήρωση της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ιταλία τάχθηκε ο Μάσιμο Φερέρο.

«Η Serie A της επόμενης χρονιάς θα πρέπει να είναι ίδια με τη φετινή. Για μένα η σεζόν τελειώνει εδώ», σημείωσε ο ιδιοκτήτης της Σαμπντόρια αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα παιχνίδια (αν και εφόσον ξεπεραστεί η τραγωδία στη χώρα με τον κορωνοϊό).

Σημειώνοντας λοιπόν ότι θα πρέπει το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 22 ομάδες (χωρίς υποβιβασμούς από τη Serie A και με προβιβασμό δυο από τη Serie B), κατέληξε:

«Μπορούμε να κάνουμε μία υπόθεση, να πάρουμε προθεσμία ενός μήνα για να προετοιμαστούμε από τις 4 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου. Θα παίξουμε 12 παιχνίδια, θα φτάσουμε ως τον Αύγουστο. Τι θα συμβεί με την επόμενη σεζόν; Ας αρχίσουμε να μιλάμε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο λοιπόν, όχι γι’ αυτήν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ