aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΙδιοκτήτης Μίλαν: «Πριν 4-5 χρόνια έμαθα ότι έχουμε 7 Champions League»

Ιδιοκτήτης Μίλαν: «Πριν 4-5 χρόνια έμαθα ότι έχουμε 7 Champions League»

Οι ξένοι επενδυτές σε μια ομάδα έχουν θετικά και αρνητικά. Τα θετικά αφορούν τα χρήματα, αφού με την είσοδό τους βοηθάνε οικονομικά τα κλαμπ που αγοράζουν. Τα αρνητικά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν είναι οπαδοί. Δεν έχουν μεγαλώσει στις εξέδρες του γηπέδου, δεν έχουν δεθεί από μικροί με αυτά τα χρώματα. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, βέβαια, θα πει κανείς, αν σκεφτούμε ότι ζούμε στο 2023. Οτι ζούμε σε μια εποχή στην οποία όλα είναι επιχειρήσεις, όλα σχετίζονται με το χρήμα. Και πάλι, όμως, το να ακούς τον ιδιοκτήτη της Μίλαν να λέει ότι… ανακάλυψε το κλαμπ πριν 4-5 χρόνια, ακούγεται κάπως.

«Το σκεφτήκαμε καλά επί 4 χρόνια, δεν είμαστε σαν τους επενδυτές που εμφανίζονται και αγοράζουν χωρίς να σκεφτούν. Εμείς έχουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο. Η Μίλαν είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όταν παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία κατάλαβα ότι υπήρχαν μεγάλες δυνατότητες. Τη Μίλαν δεν την ήξερα μέχρι και πριν 4-5 χρόνια όταν άρχισα να κάνω έρευνες και είδα ότι είναι 2η σε κατακτήσεις Champions League πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για εμάς ώστε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Μας αρέσει να επενδύουμε και να βελτιώνουμε μια επιχείρηση και αυτό θα κάνουμε εδώ», είπε σχετικά ο Τζέρι Καρντινάλε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ