aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΗ Βενέτσια έκοψε τη... χαρά της Κάλιαρι στις καθυστερήσεις! (vid)

Η Βενέτσια έκοψε τη… χαρά της Κάλιαρι στις καθυστερήσεις! (vid)

Ούτε τώρα νίκη για την Κάλιαρι! Η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι βρισκόταν… αγκαλιά με το πρώτο τρίποντο της σεζόν, όμως η Βενέτσια αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να… πεθάνει και με γκολ στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τον βαθμό στη Σαρδηνία (1-1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A.

Το παιχνίδι ξεκίνησα ξεκίνησε ειδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 19λεπτό με πανέμορφη κεφαλιά του Μπαλντέ. Στο 38′, ο Μαρίν σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να δώσει… αέρα δύο τερμάτων στη Κάλιαρι, με το σουτ του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μάενπαα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, η Κάλιαρι οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα ο Μπούσιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίσει τον βαθμό στους νεοφώτιστους.
Κάπως έτσι, η ομάδα της Σαρδηνίας έμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις 3 πόντους μετά το πέρας 7 αγωνιστικών, με τη Βενέτσια από την άλλη να βρίσκεται στη 17η και τους 5 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ