aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Η Suning θα πουλήσει την Ίντερ»

Η μετοχική σύνθεση της Suning άλλαξε, ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ δεν έχει τον έλεγχό της πλέον και η Financial Times βλέπουν πώληση της Ιντερ.

Οι Νερατζούρι πέρασαν μια πολύ δύσκολη σεζόν, παρά το γεγονός ότι τελικά κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές. Οι οικονομικές δυσκολίες των Κινέζων ιδιοκτητών έφεραν αναστάτωση και στο κλαμπ, με τον Αντόνιο Κόντε τελικά να αποχωρεί. Στη θέση του ήρθε ο Σιμόνε Ιντσάγκι, ο Μπέπε Μαρότα προσπαθεί να κρατήσει το… καράβι στην πορεία του και στην Κίνα έχουμε εξελίξεις. Σημαντικές.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα, ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ πούλησε ποσοστό των μετοχών του στη Suning. Ετσι, όπως αναφέρουν πλέον κινέζικα και διεθνή ΜΜΕ, δεν έχει πλέον τον έλεγχο της επιχείρησης. Κάτι που επηρεάζει, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, και την Ιντερ. Η οποία σύντομα θα είναι προς πώληση, σύμφωνα με τους Financial Times.

Το έγκυρο οικονομικό Μέσο αναφέρεται σε όσα γίνονται στη Suning, προαναγγέλοντας πωλήσεις. Για την ακρίβεια, οι Financial Times υποστηρίζουν ότι η Suning θα πουλήσει ότι δεν θεωρείται απαραίτητο για την ύπαρξή της. Και μέσα σε αυτά, βρίσκονται και οι επενδύσεις στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή οι μετοχές της Ιντερ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Νερατζούρι κοστολογούνται στα 900 εκατ. ευρώ από τους Κινέζους και ότι σύντομα θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Ιντσάγκι, μίλησε και ο Μαρότα. Ο γενικός διευθυντής των Μιλανέζων, φυσικά, αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Τόσο στο κλαμπ όσο και γενικά στο ποδόσφαιρο, ξεκαθαρίζοντας πως η Suning δεν μπορεί να βάλει κι άλλα λεφτά, μετά τα 700 εκατ. ευρώ που έχει ήδη επενδύσει, αυτά τα χρόνια, στην Ιντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ