aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ρονάλντο μετά το σκάνδαλο για βιασμό

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ρονάλντο μετά το σκάνδαλο για βιασμό

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας του Λας Βέγκας πως αρχίζει έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης εναντίον 34χρονης Αμερικανίδας, έκανε την Τρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 33χρονος σταρ των γηπέδων παρακολούθησε στο Αλιάνζ του Τορίνο τον αγώνα της νέας του ομάδας, της Γιουβέντους με την ελβετική Γιανγκ Μπόις από την εξέδρα των επισήμων αφού αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Βαλένθια.

Τον διεθνή ποδοσφαιριστή, που φορούσε καφέ σακάκι και λευκή μπλούζα και έδειχνε να είναι αφοσιωμένος στον αγώνα, συνόδευαν η 23χρονη εντυπωσιακή σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και ο 8χρονος γιος του, Κριστιάνο τζούνιορ. Παρά τους νέους μπελάδες που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Πορτογάλος άσος, αφού τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ανοίγει από την αστυνομία του Λας Βέγκας εκ νέου η υπόθεση βιασμού της 34χρονης Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άνετος στο γήπεδο και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να συζητά με την σύντροφό του, που γνώρισε το 2016 σε κατάστημα του οίκου Gucci στη Μαδρίτη, όπου εκείνη ήταν πωλήτρια.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε ξανά έρευνα η αστυνομία για την υπόθεση Ρονάλντο (pic)

Η 34χρονη δασκάλα Κάθριν Μαγιόργκα, ήταν επίδοξο μοντέλο το 2009, όταν συνάντησε τον ποδοσφαιριστή στο νυχτερινό κλαμπ Rain του ξενοδοχείου Palms Hotel στο Λας Βέγκας, όπου εκείνος είχε ταξιδέψει για διακοπές. Η Μαγιόργκα καταγγέλλει πως ο Ρονάλντο την βίασε σε μπάνιο του ξενοδοχείου τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιουνίου του 2009. Αντίθετα, εκείνος σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram μόλις έγινε γνωστό πως η γυναίκα ζήτησε να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση, αφού πριν 9 χρόνια οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, δήλωσε: «όχι, όχι, όχι, Τι είπαν σήμερα; Αυτά είναι «fake, fake news». Θέλουν να προβάλουν τους εαυτούς τους χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Είναι φυσικό. Θέλουν να γίνουν διάσημοι λέγοντας το όνομά μου. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνδρας και όλα είναι καλά».

Διαβάστε επίσης: «Είμαι αυτή που βίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο»!

Αν και η Μαγιόργκα έλαβε το ποσόν των 375.000 δολαρίων και υπέγραψε να παραμείνει «σιωπηλή» για το συμβάν η ίδια πρόσφατα μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της την εποχή που η γυναίκα συναίνεσε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον διεθνή άσο ήταν «ευάλωτη ψυχολογικά» ενώ τώρα αποφάσισε να μιλήσει δημόσια μετά και την εξάπλωση του κινήματος #MeToo, όπου οι γυναίκες μοιράζονται δημόσια τις ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησής τους.

Διαβάστε επίσης: H «απάντηση» του Ρονάλντο στις κατηγορίες για βιασμό της Κάθριν Μαγιόρκα

Ο ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου Κριστιάνο τζούνιορ, που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, των διδύμων Ματέο και Εύας, που επίσης απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο του 2017 ενώ τον Νοέμβριο του ίδιου έτους η Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ έφερε στον κόσμο την κόρη του ζευγαριού Αλάνα Μαρτίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ